østfoldlift.no

Brokk 100

brokk1000

Vi lever Brokk i Østfold, Oslo og Akershus!

Brokk 100 er oppfølgeren til en av våre mest solgte rivnings maskiner noensinne. Og for en oppgradering! Denne neste generasjons Brokk tilbyr 35 prosent mer slagkraft, en mer energi-effetiv motor, redusert vekt og transport høyde, men med den samme imponerende allsidighet for riving i områder med begrenset plass. Større allsidighet og med flere redskapsmuligheter.

På en begrenset plass, er størrelse virkelig viktig. Målet er å gi så mye kraft og allsidighet som mulig og den nye Brokk 100 utmerker seg på dette området. Dens kompakte design, enkle betjening, uovertrufne stabilitet og kraftige verktøy gjør den perfekt for bruk i bolig og kontorrom samt i kommersielle og industrielle miljøer. Særlig der det er plass eller lastbegrensninger på gulv, men også der høyeste produktivitet fortsatt er nødvendig.

På tross av sin rekkevidde og kraft, samles den seg inn i en overraskende kompakt pakke, og kan bringes til arbeidsstedet i en liten lastebil eller på en vanlig tilhenger. Brokken kan manøvreres inn i en heis eller opp trapper. Koble den til strøm og vær klar for å jobbe på et øyeblikk. Du manøvrerer om du bare har tilgang til 16 A strøm . Brokk 100: kraft og fleksibilitet på stedet når du trenger det.

Tekniske data av Brokk 100:

Vekt: 990 kg(2183lbs)

Bredde min: 780 mm(30.7 in)

Høyde min: 1147 mm(45.2 in)

Motor effekt: 15 kw

For mer informasjon om Brokk 100 se: www.brokk.com

© østfoldlift.no 2011

Topp Skrivebord versjon